Designs die fascineren

Wij begrijpen de kracht van het visuele verhaal en maken 
een omslag die de essentie van je boek perfect weergeeft.

Designs die fascineren

Bolster & Pit is jouw bureau voor het maken van boekomslagen die een blijvende indruk achterlaten. Onze ontwerpers begrijpen de kracht van het visuele verhaal en maken een omslag die de essentie van je boek perfect weergeeft.

Verhoog de visuele identiteit van je merk

Ons getalenteerde ontwerpteam is toegewijd aan het leveren van visueel verbluffende designs die de essentie van je merk vastleggen. Door middel van verrassende logo-ontwerpen en moderne, functionele website lay-outs bieden we een fris perspectief dat niet alleen de persoonlijkheid en waarden van je merk weerspiegelt, maar ook aanslaat bij je doelgroep.Verhoog de visuele identiteit van je merk

Ons getalenteerde ontwerpteam is toegewijd aan het leveren van visueel verbluffende designs die de essentie van je merk vastleggen. Door middel van verrassende logo-ontwerpen en moderne, functionele website lay-outs bieden we een fris perspectief dat niet alleen de persoonlijkheid en waarden van je merk weerspiegelt, maar ook aanslaat bij je doelgroep.Eye-catching tijdschrift-covers


In een wereld waar visuals een merk kunnen maken of kraken, is ons ontwerpteam er om de perfecte tijdschrift-ontwerpen en covers te maken die je doelgroep in 'vervoering' brengen. 

Wij begrijpen de kracht van esthetiek en weten hoe we jouw magazine eruit moeten laten springen. Stel je voor dat je door de pagina's van een tijdschrift bladert dat niet alleen waardevolle inhoud biedt, maar ook je aandacht trekt met zijn visueel opvallende ontwerp. Neem geen genoegen met gemiddelde ontwerpen als je ook buitengewone ontwerpen kunt krijgen.


Eye-catching 
tijdschrift-covers

In een wereld waar visuals een merk kunnen maken of kraken, is ons ontwerpteam er om de perfecte tijdschrift-ontwerpen en covers te maken die je doelgroep in 'vervoering' brengen. 

Wij begrijpen de kracht van esthetiek en weten hoe we jouw magazine eruit moeten laten springen. Stel je voor dat je door de pagina's van een tijdschrift bladert dat niet alleen waardevolle inhoud biedt, maar ook je aandacht trekt met zijn visueel opvallende ontwerp. Neem geen genoegen met gemiddelde ontwerpen als je ook buitengewone ontwerpen kunt krijgen.